PBS

Passagen barbershop

Måste älska Passagen

| Inga kommentarer

Har nu hunnit jobba 2 dagar i passagen. Väldigt härligt ställe, och otroligt kul att ni har hittat dit, och att ni kommit in för att bara säga hej och kolla läget. För det är så det skall vara, familjärt och ”hängvänligt”. Kom in och umgås, säg hej!
Tyvärr hade jag ingen kaffekokare men sinom tid så kommer det finnas.
Stället är ännu nytt för mig så vissa saker flyter inte på som vanligt, men jag tycker ändå att det har gått rätt bra hittills.
Lite ovant med olika småsaker, men som allt nytt så skall det köras in.

Jag älskar verkligen känslan i passagen, det är något unikt där. Och det har nog att göra med den historik som finns i väggarna!
Jag skulle vilja hitta gamla bilder från hur det såg ut förr där inne i lokalen. Passagen lär ha varit klar 1946/47 efter kriget, och det har varit barberare ända sedan dess. Hur häftigt är inte det? Jag är så glad att jag kan fortsätta traditionen!

Inkommande lördag är det allhelgona, så då håller jag stängt, men måndag är det som vanligt igen. Och då är det bokningar som gäller.

 

 

 

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.